Bestel nu uw oliebollen

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang, het is weer tijd voor dé oliebollenactie! Op 30 december bakken wij voor de 59e keer onze heerlijke Geuzenbollen. We hebben inmiddels een enorm pakket ervaring binnen de groep opgebouwd in de oliebollenbakkerij. Met deze actie verdienen wij geld voor nieuwe spelmaterialen en voor bekostigen van het onderhoud van ons clubgebouw; “De Geuzenkorf”. 

Voor online bestellen klik hier.

Voorverkoop

U kunt vanaf nu uw oliebollen voor € 6,00 online bestellen zodat ze bij u thuis of op het werk bezorgd worden. Klik hier om naar de online verkoop te gaan, u hebt nog tot 29 december om 22.00 uur. De jeugdleden van de groep verkopen onze heerlijke bollen, ze lopen huis-aan- huis van 6 t/m 21 december. De oliebollen, met of zonder rozijnen, worden thuis bezorgd op 30 december tussen 10.00 en 16.00 uur.

Bedrijfsbestellingen

Ook bedrijven kunnen oliebollen bestellen. Dat kan tot en met 29 december 22.00. De oliebollen worden dan op 30 december bezorgd. Deze kunt u hier bestellen. Mocht u een specifieke bezorgtijd willen afspreken.

Losse verkoop

Te laat met bestellen? Oliebollen om 12 uur ’s middags allemaal al op? Gelukkig kunt u ook bij ons clubhuis aan het Honkpad langskomen om heerlijke verse Geuzenbollen te halen. Maar weet wel, de voorverkoop gaat voor en ook 20.000 oliebollen kunnen op, zorg dat u er snel bij bent!

Hoe gaat dat dan?

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Op 30 december zullen zoals ieder jaar weer ongeveer 100 vrijwilligers in ploegendienst van midden in de nacht tot ’s avonds laat bezig zijn met het maken van het deeg, bakken en inpakken van de bollen. Op 31 december komt de bezorgdienst in actie. Vóór 16:00 uur heeft iedereen dan zijn bestelling aan huis bezorgd gekregen.

De korf op z'n kop

Graag willen we jullie informeren over de grote benefietdag op 31 maart genaamd 'De korf op z'n kop'.

Een paar jaar geleden zijn er tijdens een grote storm een heel aantal bomen op de Geuzenkorf terecht gekomen. Ondanks de reparaties is het dak nooit meer geworden wat het geweest is en blijft het her en der lekken. Daarom is het tijd voor een nieuw duurzamer en geĂŻsoleerd dak op de Korf. Daarnaast zijn ook de keuken en het hek om het terrein aan vervanging toe. Voor deze opknapbeurt is veel geld nodig.

FINALEKNAL Op zaterdag 31 maart organiseren we een laatste finaleknal als afsluiting van deze inzamelingsactie. Benefiet 'De Korf op z'n Kop' wordt een dag voor jong en oud. 's Middags zijn alle kinderen (4 tot en met 16 jaar) welkom vanaf 14:00 uur voor allerlei supergave activiteiten zoals brood bakken, kampvuur, springkussen, oud Hollandse spelen, suikerspin en nog veel meer. Een spellenkaart kost vijf euro.

Om 16:00 uur wordt er vervolgens afgetrapt met live muziek. Tot half zes is de entree vrij, daarna bedraagt de entreeprijs vijf euro inclusief twee consumpties. Uiteraard is er aan een hapje en een drankje ook gedacht.

Het 'diner' wordt verzorgt door een heuse Geuzen foodtruck. Bezoekers kunnen blijven plakken voor de veiling tussen 20:00 en 21:00 uur met opvallende items. Net voor middernacht wordt de uitslag van de opbrengsten bekend gemaakt en daarmee de speciale benefietdag afgesloten.

Iedereen is van harte welkom om De Geuzen te komen steunen op dit benefiet. Wie 31 maart niet kan, maar toch zijn steentje wil bijdragen, kan naar de crowdfunding website steunscouting.nl gaan en doneren. Bedrijven ontvangen een bevestiging van donatie voor de boekhouding.

We hopen je te mogen begroeten op 31 maart!

Doe ook mee met de JOTAcross 2016

A.s. zaterdag 15 oktober is het weer tijd voor de jaarlijkse JOTAcross.

In Noord-Holland wordt tijdens de JOTA elk jaar weer een zogenoemde JOTAcross gehouden. Elke groep die deelneemt aan de JOTAcross bestaat uit een mobielteam en een thuisteam . Het mobiele team gaat er met de auto, zender en de meest opvallende en aparte voorwerpen op uit om onderweg posten te zoeken en door opdrachten te doen zoveel mogelijk punten proberen te verzamelen. Ook is er altijd een opdracht voor onderweg, bijvoorbeeld dat er iets geschilderd moet worden.

Het thuisteam krijgt thuis via de ontvanger in het clubhuis de meest moeilijke vragen binnen die beantwoord moeten worden, en als er een antwoord is, gecodeerd ook weer terug moeten worden gestuurd over de zender naar de scoutingvereniging die het dat jaar heeft georganiseerd. Wij zitten dan met zijn allen ijverig alle vragen op te zoeken op laptops, computers, boeken of door te bellen met familieleden of kennissen. Het thuisteam heeft ook altijd een thuisopdracht die voor punten kan worden gemaakt.

Het gaat er uiteindelijk om dat je als groep zoveel mogelijk punten haalt, zowel in het thuisteam als in het mobiele team.
De groep die de meeste punten heeft verdiend, wint de JOTAcross en mag de JOTAcross van het volgende jaar organiseren!

Lijkt het u leuk om ons te helpen om de JOTAcross te winnen? Alle hulp is welkom op de Geuzenkorf op 15 oktober of je kan meedoen via jota.de-geuzen.nl


Laat je uitdagen!

Altijd al willen weten hoe leuk scouting eigenlijk is? Heb je zin in een leuke dag vol spelletjes, lekker rondhangen bij het kampvuur en een hele hoop gezelligheid?

Kom dan zaterdag 11 juni naar de Hoef!

Verder kan iedereen bij ons zelfgemaakte koffie, koekjes en appeltaart komen halen en heerlijk opeten op ons zelfgemaakte terras.

Tot dan!

Verenigingsdag_Hoefplan_2016

Sponsorkliks

“SponsorKliks,